Frizētavas īpašnieks ielūdza bezpajumtnieku uz savu salonu. Ieraugot sevi spogulī, viņš apraudājās! FOTO/ VIDEO

Darīt labu var arī ļoti vienkāršā veidā. Lai to izdarītu, jums nav jābūt ne mecenātam, ne Mātei Terēzei. To pierāda arī šis aizkustinošais un pamācošais stāsts par bezpajumtnieku no Spānijas.

Kāds no Maljorkas friziersalonu īpašniekiem pazina Hose Antonio (tā sauca klaidoni) kā brīvprātīgo auto novietotāju kādā no pilsētas parkiem. Tā neliela nauda, ko viņš saņēma par saviem pakalpojumiem no auto vadītājiem, pietika tikai trūcīgam iztikas minimumam. Protams, par tādu greznību, kā matu griešana, nebija ne runas. Apkārtnē klīda runas, ka vīrietis kādreiz bijis labs elektriķis, bet tad zaudējis māju, kritis depresijā un attapies uz ielas.

Salona īpašnieks ielūdza Hosē uz savu salonu apgriezt matus, un viņš labprāt piekrita šim laipnajam žestam. Noteiktajā dienā frizētavā ieradās stipri noaudzis vīrietis ar garām, pelēkām pinkām, kā ļoti vecs večuks.

Tā viņš izskatījās pirms matu apgriešanas…

Hosē Antonio, kā izrādījās, ir vien 55 gadus vecs. Pēc kvalificēta friziera roku pieskāriena viņš pārvērtās pievilcīgā pusmūža vīrietī ar ogļu melniem matiem, stilīgos džinsos un baltā kreklā. Diez vai bija iespējams atpazīt bezpajumtnieku auto novietotāju…

Tā viņš izskatījās pēc friziera apmeklējuma

Kad Hosē ieraudzīja sevi salonā, viņš nevarēja savaldīt asaras… “Kungs, vai tā tiešām ir taisnība, tas esmu es?” viņš iesaucās. Un tad viņš piebilda: “Jā, mani nevarētu atpazīt paša māte…”

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk un skatītos video!

Pievienot komentāru